In zilele de 30 iunie și 1 iulie sunteți așteptați la Arenele Romane din București la Shine Festival. Ajuns la ediția a 5-a, alături de Skillet, la Shine pe scenă vor mai urca și Paraziții, The Cat Empire, Subcarpați, Frații Grime, Suie Paparude, Basska, The Mono Jacks, Cred Că Sunt Extraterestru, Fantome, Argatu, Rockabella, Navi, Rana și The Purple Dandies, anunță BestMusic.

Shine Festival 2018Foto: Afis

REGULI DE ACCES

Accesul in incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) incepand cu ora 16:00, iar concertele incep de la 16:30! Dupa deschiderea portilor, puteti sosi la orice ora doriti pentru a va vedea trupele favorite. Festivalul are loc in aer liber.

Este interzis accesul cu:

- sticle, conserve;

- mancare sau bauturi de orice fel;

- artificii, arme, obiecte periculoase;

- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

- umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine);

- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

- animale de companie;

- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrare in locatie toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.

Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La locatie va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor in caz de nevoie.

PROGRAM

SAMBATA 30 IUNIE

OPEN DOORS - 16:00

The Purple Dandies - 16:30 - 17:00

Basska - 17:20 - 17:50

Argatu - 18:10 - 18:40

Fantome - 19:00 - 19:30

CCSE - 19:50 - 20:20

Frati Grime - 20:40 - 21:10

Subcarpati - 21:40 - 23:00

Parazitii - 23:15 - 00:30

DUMINICA 1 IULIE

OPEN DOORS - 16:00

Navi - 16:30 - 17:00

Rana - 17:20 - 17:50

Rockabella - 18:10 - 18:40

The Mono Jacks - 19:00 - 19:40

The Cat Empire - 20:10 - 21:30

SKILLET - 22:00 - 23:30

Suie Paparude - 00:00 - 01:15

JETOANE

- In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

- Vanzarea produselor pe baza de jetoane faciliteaza o servire mai rapida

- Contravaloarea jetoanelor ramase se returneaza la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal!

ACCESUL COPIILOR

- Copiii cu varsta sub 7 ani au acces gratuit si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.

- Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de catre un adult posesor de bilet valid.

- Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

CATEGORII DE BILETE SI BRATARI

- Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de abonament valid pentru care se primeste o bratara. Pastrati bratarile la mana pe toata durata festivalului, daca o pierdeti sau o rupeti, va trebui sa cumparati alt abonament! Biletele de o zi nu primesc bratara.

- Biletele de o zi : Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.

- Abonamente: Posesorii de bilete la categoriile Golden Circle si Acces General vor primi la acces bratari speciale ce le permit accesul in zona in care au abonamentele. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata festivalului, adica doua zile. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie desfacute sau deteriorate. Posesorii de abonamente Golden Circle pot sta si in zona Acces General, unde exista atat locuri pe scaune, cat si locuri in picioare.

BILETE SI ABONAMENTE

Nu uitati si de oferta Shine Together: la minim 5 abonamente cumparate aveti discount 20%!

Abonamentele de doua zile dar si biletele de o zi s-au pus in vanzare pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea la urmatoarele preturi:

- PRESALE 2: pana pe 30 iunie - 159 de lei Acces General si 249 de lei Golden Circle 69 lei bilet ziua 1 (Sarbatoarea Subcarpati si Parazitii), 119 lei bilet ziua 2 (Skillet, The Cat Empire)

- LA INTRARE abonamentele Acces General vor costa 170 de lei, 270 lei Golden Circle, 80 lei bilet ziua 1 (Sarbatoarea Subcarpati si Parazitii), 130 lei bilet ziua 2 (Skillet, The Cat Empire)

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara.