Muzicianul Joe Perry, chitaristul trupei Aerosmith, spitalizat de urgență după ce s-a prăbușit în culise, la un concert care a avut loc pe 10 noiembrie, le-a transmis fanilor că se simte bine.

Joe PerryFoto: Facebook

Chitaristul a scris un mesaj pe contul său de pe platforma de micro-blogging Twitter: "Mă simt bine, mulțumesc pentru dragoste și sprijin".

Sâmbătă seară, după ce a interpretat pe scena de la Madison Square Garden din New York, alături de Billy Joel, o variantă a piesei Aerosmith "Walk This Way", muzicianul a plecat la cabină, unde s-a prăbușit.

Echipajul medical chemat la fața locului a efectuat o traheostomie pentru a putea să elibereze căile respiratorii ale muzicianului, scrie Associated Press, citată de Mediafax.

Perry acuza probleme respiratorii de mai multe săptămâni, iar primele vești din spitalul la care a fost transportat muzicianul vorbeau despre o congestie pulmonară.

Reprezentantul lui Perry a transmis într-un comunicat că se va întoarce pe scenă luna aceasta.

Joe Perry, în vârstă de 68 de ani, este unul dintre muzicienii care au fondat trupa Aerosmith, în 1970, alături de basistul Tom Hamilton, solistul Steven Tyler, percuționistul Joey Kramer și chitaristul Ray Tabano, acesta din urmă fiind înlocuit din 1971 de Brad Whitford.

Din 1979, Perry a avut mai multe proiecte muzicale solo, reluând activitatea cu Aerosmith în 1984. A fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame alături de trupă în 2001, iar, în 2013, a fost inclus, alături de Steven Tyler, în Songwriters Hall of Fame.