​​Proiect muzical berlinez creat de vocalista elvețiană Lucia Cadotsch si pianistul german Wanja Slavin în 2012, LIUN+The Science Fiction Band este expresia explorării unor teritorii muzicale dintre cele mai diverse, grupul oscilând între digital și analog, între beat-uri dark sălbatice și compoziții melodice eterice și senzuale.

​LIUN+The Science Fiction BandFoto: Jazz Nouveau

Complexele aranjamente muzicale pentru sintetizator ale lui Slavin contrastează cu vocea tăioasă, frustă, dar hipnotică a Luciei, care chestionează în versurile sale normele sociale și prejudecățile contemporane.

Rezultatul este un univers sonor fantezist și imprevizibil în cel mai bun sens al cuvântului.

În această seară, de la ora 20'00, LIUN+The Science Fiction Band concertează pentru prima dată în România, pe scena din Control Club, la primul show Jazz Nouveau din 2019, în formula: Lucia Cadotsch ( aka LIUN-voce, sintetizator), Wanja Slavin ( sintetizator), Dan Nicholls (clape), Ludwig Wandinger (tobe).

Accesul publicului se face de la ora 19’30.

Biletele costă 35 de lei și se pot cumpăra online pe www.eventbook.ro

Detalii pe paginile de Facebook Control Club și Jazz Nouveau.

Jazz Nouveau este o serie de concerte organizate de Control Club în colaborare cu Twin Arts, care își propune să aducă în atenția publicului bucureștean artiști locali și internaționali aflați din punct de vedere stilistic la confluența dintre jazz și alte genuri muzicale.