Cântăreaţa pop americană Maggie Lindemann a fost arestată în timpul unui concert din Malaezia, pentru că nu avea autorizaţia necesară pentru a cânta, artista descriind experienţa prin care a trecut ca pe un “adevărat infern”, relatează AFP.

Maggie Lindemann Foto: Captura YouTube

Interpreta melodiei “Pretty Girl”, în vârstă de 20 de ani și care s-a făcut cunoscută postând videoclipuri pe reţelele de socializare, a fost arestată în timp ce se afla pe scena unui centru comercial din Kuala Lumpur pe 21 iunie.

″Îmi cer scuze fanilor mei care au venit la concertul din Malaezia”, a scris ea joi pe Instagram. “Am fost arestată în mijlocul concertului şi (...) închisă într-un adevărat iad”.

Șeful serviciului pentru imigraţie din Kuala Lumpur, Hamidi Adam, a explicat că artista a fost arestată pentru că nu avea autorizaţia necesară pentru a cânta în Malaezia.

Cântăreaţa a fost eliberată a doua zi, a explicat acesta.

Dacă ”vrea să susțină un concert în țara noastră, trebuie să ceară un permis profesional” a declarat oficialul pentru AFP.

Cântăreaţa a adăugat că, din cauza arestării, nu şi-a mai putut continua turneul în Asia, care includea şi opriri în Singapore şi Vietnam.

Un caz similar a avut loc pe 30 iunie, când trei japonezi şi un spaniol au fost reținuți în timpul unui raid în apropiere de Kuala Lumpur, la un festival de cosplay.