Jay-Z, primul rapper din istorie devenit miliardar, va fi directorul de creație și de strategie al unei companii de produse pe bază de canabis, scrie Reuters.

Jay-ZFoto: Flickr - Rich Thane

Jay-Z vrea să asigure, printre altele, cursuri de pregătire pentru foști condamnați la închisoare, dar și să promoveze calitatea și egalitatea în ceea ce privește dezvoltarea industriei de profil, potrivit unui comunicat al companiei Caliva, care a fost înființată în orașul american San Jose, în 2015.

"Vrem să concepem ceva uimitor, amuzant, să facem bine și să aducem oamenii laolaltă", a declarat rapperul într-un comunicat.

Jay-Z se alătură astfel rapperului Snoop Dogg, care deține un brand de produse pe bază de marijuana, Leafs by Snoop, dar și actriței Whoopi Goldberg, care în 2006 a lansat o linie de medicamente cu canabis dedicate combaterii crampelor menstruale.

Rapperul Jay-Z, în vârstă de 49 de ani, este căsătorit din 2008 cu cântăreața Beyonce și au împreună trei copii. Jay-Z este primul rapper din istorie care a devenit miliardar.