Organizatorii concertului de la Bucureşti al cântăreței Lara Fabian anunţă că vor intenta proces artistei şi managementului ei, având în vedere că „a anulat unilateral” spectacolul de la Sala Palatului.

HotNews.roFoto: Hotnews

„În seara de 3 februarie, Lara Fabian trebuia să susţină un concert la Sala Palatului. Pentru a doua oară consecutiv, artista a anulat spectacolul. Acest lucru este inacceptabil şi noi nu acceptăm acuzaţia falsă făcută la adresa noastră prin intermediul conturilor ei de social media. Biletele au fost vândute în proporţie foarte mare şi noi, organizatorii, am pregătit spectacolul până la ultimul detaliu”, susţin organizatorii într-un comunicat transmis marţi presei și citat de Agerpres.

Ei spun că luni, la ora 16.00, artista „a decis să părăsească Sala şi să plece către aeroport, fără să discute în prealabil cu niciun reprezentant al organizatorului”.

„Nu a oferit nicio scuză validă, lăsându-i uimiţi atât pe cei din echipa ei, cât şi pe organizatori. În postarea ei de pe conturile de social media, artista spune că este în camera ei de hotel, menţionând că nu a fost plătită pentru a putea să îşi plătească echipa, aşadar fiind nevoită să anuleze concertul. Dacă neplata ar fi motivul real, atunci nu ar fi trebuit să se prezinte în Bucureşti. Absenţa ei vătămează promoterul şi pe toţi cei implicaţi în organizarea evenimentului. Ne cerem scuze pentru publicul afectat, care împărtăşeşte cu noi această problemă. Lara Fabian a anulat şi spectacolul pe care ar fi trebuit să îl susţină în Atena pe 1 februarie. (...) În orice caz, în acest moment vom înainta un proces împotriva artistei şi managementului acesteia pentru a primi dreptate în cadrul acestei situaţii dureroase. Suntem încrezători că autoritatea competentă va da un verdict corect”, mai arată sursa citată.

Cântăreaţa belgiano-canadiană Lara Fabian şi-a anulat din nou concertul de la Bucureşti, luni, cu câteva ore înainte de spectacol. Ea a afirmat, într-un mesaj postat pe Facebook, că nu poate să cânte „fără să fie plătită”.

„Sunt în Bucureşti, în hotel... şi sunt profund tristă pentru că trebuie să vă spun că spectacolul din această seară este anulat din cauza unor circumstanţe foarte nefericite, independente de voinţa mea sau a trupei mele. (...) Simt furie şi indignare, deoarece, pentru a patra oară la rând, persoana care gestionează turneul internaţional (nu afectează Franţa şi Turneul Francez), care ar trebui să plătească pentru spectacolele noastre, se află în incapacitate de plată. Nu pot accepta să nu văd acest abuz şi nici nu pot continua să cânt, mai ales că trebuie să achit toate cheltuielile cu trupa şi concertul, fără să fiu plătită, la rândul meu, pentru a acoperi toate acestea. Este o situaţie oribilă. Am încercat să continui, sperând că totul se va rezolva, dar situaţia mai mult s-a înrăutăţit şi, regretabil, nu mai putem continua”, a scris Lara Fabian pe Facebook.

Ea a precizat că acest lucru i-a provocat suferinţă enormă şi stres în ultimele câteva luni, ajungând să se îmbolnăvească, acesta fiind şi motivul pentru care nu a putut concerta ultima dată când a venit la Bucureşti.

Artista a adăugat că nu poate accepta această situaţie şi că va apela la toate „căile legale”, astfel încât să poată reveni cât poate de repede la Bucureşti.

Lara Fabian ar fi trebuit să concerteze la Sala Palatului luni, de la 19.30, în cadrul turneului „50 World Tour”, de promovare a celui de-al 14-lea material de studio din carieră - „Papillon”.

Iniţial, concertul ar fi trebuit să aibă loc în noiembrie anul trecut, dar - din cauza unor probleme de sănătate, potrivit artistei -, a fost reprogramat pentru data de 3 februarie.

Citește și: