Piesa „Thanks For The Dance”, care dă titlul primului album postum al cântăreţului Leonard Cohen, a căpătat luni un videoclip oficial, comandat de platforma Nowness, scrie Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pentru realizarea videoclipului regizoarea londoneză Harley Weir a colaborat cu actriţele Rowan Blanchard şi Lily Cole. Harley Weir este cunoscută în calitate de artist contemporan, fotograf şi regizor şi a oferit propria viziune asupra piesei lui Leonard Cohen.

Artista se adaugă cu videoclipul pentru „Thanks For The Dance” unei liste de creatori pe care se mai găsesc cineastul Daniel Askill şi creatoarea multimedia Laure Prouvost, pe care platforma Nowness i-a invitat să împărtăşească propriile perspective asupra vieţii şi muzicii lui Cohen.

„Rowan Blanchard interpretează o mireasă pasională prinsă între diferite stadii ale vieţii”, comentează Weir.

Weir a realizat mai multe pictoriale pentru reviste de modă şi a coordonat campanii de promovare pentru companii majore, fiind cunoscută pentru modul senzual şi intim în care surprinde corpul uman în imagini. Artista a conceput simboluri pentru naştere, creştere şi moarte.

În videoclip, modelul, actriţa şi femeia de afaceri Lily Cole, „pozează în stilul lui Venus de Botticelli şi ca Fecioara înconjurată de trei copii” notează cei de la Nowness.

„Sunt o fană a lui Leonard Cohen. Versurile sale sunt atât de brute şi totuşi atât de calde. Sunt onorată să îmi aduc contribuţia la moştenirea sa”, spune Weir.