VIDEO Artista cu trei nume - Cum arată la 53 de ani și mai ales cum cântă Sinead O'Connor

de Red. Life     HotNews.ro
Luni, 1 iunie 2020, 8:43 Life | Muzică


Sinead O'Connor
Foto: Captura Twitter
​Și-a făcut apariția la ultima ediție a "The Late Late Show", acolo unde a cântat o variantă a piesei "Thank You For Hearing Me". Sinead O'Connor a ajuns la 53 de ani, iar recunoașterea mondială a atins-o în 1990, atunci când a interpretat "Nothing Compares 2 U" a regretatului Prince.

Pe numele de naștere Sinéad Marie Bernadette O'Connor, cântăreața a avut recent o apariție în show-ul "The Late Late Show".



Cum o cheamă de fapt acum pe artistă

În 2017, Sinead și-a schimbat numele în Magda Davitt. Și-a motivat decizia spunând că dorea să se simtă eliberată de numele "părintesc".

În octombrie 2018, artista a anunțat că s-a converit la Islam, iar noul nume va fi Shuhada' Sadaqat.

"Vă anunț cu mândrie că am devenit musulmană. Aceasta este concluzia normală a oricărui teolog inteligent. Toate studiile religioase au condus spre Islam, ceea ce face toate celealte scripturi redundante", a anunțat la acel moment cântăreața.

Cum arată la 53 de ani și mai ales cum cântă Sinead O'Connor:



De vorbă cu Sinead O'Connor:
Discografie:

1987: The Lion and the Cobra
1990: I Do Not Want What I Haven't Got
1992: Am I Not Your Girl?
1994: Universal Mother
2000: Faith and Courage
2002: Sean-Nós Nua
2005: Throw Down Your Arms
2007: Theology
2012: How About I Be Me (and You Be You)?
2014: I'm Not Bossy, I'm the Boss.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















12528 vizualizari

  • +10 (14 voturi)    
    Nu știu de ce dar... (Luni, 1 iunie 2020, 8:49)

    Nyk1 [utilizator]

    ...felul în care poartă hijabul peste jumătate din chelie îmi aduce aminte de cei care îi văd pe stradă purtând masca sub nas.

    Ce a fost și ce-a ajuns:

    https://www.youtube.com/watch?v=0-EF60neguk
  • +14 (14 voturi)    
    fata supertalentata, dar (Luni, 1 iunie 2020, 9:52)

    iodixit [utilizator]

    cu tigle lipsa de pe casa.
    la ea islamul cred ca-i doar o faza a saritului de pe fix. inca nu-i tirziu sa se faca zoroastriana..
    • +4 (4 voturi)    
      mai curand (Luni, 1 iunie 2020, 10:30)

      florian3619 [utilizator] i-a raspuns lui iodixit

      zoroanistreana? sau gagauteana?
    • +2 (6 voturi)    
      Rezultatul abuzurilor (Luni, 1 iunie 2020, 11:10)

      feroviarul123 [utilizator] i-a raspuns lui iodixit

      La care a fost supusa.Tragic dar adevărat.
  • +8 (10 voturi)    
    incredible voice (Luni, 1 iunie 2020, 10:01)

    ..13 [utilizator]

    Dar...

    Nu inteleg infasurarea aia - vrea sa ascunda ca s-a mai ingrasat??? Se intampla odata cu inaintarea in varsta.

    Am o retinere sa o mai ascult...
    recunosc ca este o limita a mea.
    • 0 (0 voturi)    
      me too ! (Marţi, 2 iunie 2020, 17:12)

      muscha mbanana [utilizator] i-a raspuns lui ..13

      si eu am o retinere sa o mai vad ,e cam ciudatica si vorba aia: cu toate tiglele pe casa, e bine venita la asa personaj !
  • 0 (0 voturi)    
    Un lucru e absolut cert (Duminică, 28 iunie 2020, 23:35)

    Sparafucile [utilizator]

    Că toata notorietatea ca si cintareata si-a cistigat-o datorita comportamentului ei excentric in decursul vietii. Nu talentului, de altfel destul de comun.

    Pare a fi urmasa lui Lordul John. Care, se stie, e-ntr-o ureche, fluiera pe drum si cinta si e cel dintai la trinta, si e cel mai tare lord.


Abonare la comentarii cu RSS



ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by