Muzica a fost un refugiu pentru mulți de-a lungul tumultosului an care s-a dovedit a fi 2020. Deși concertele cu stadionul plin, cluburile de noapte neîncăpătoare și micile localuri cu concerte unplugged au fost închise aproape tot anul, ascultarea unei melodii poate fi evadarea ideală din lume, scrie MSN.

Dua LipaFoto: NBC / Backgrid UK / Profimedia Images

Întrucât a fost un an atât de izolat, cel mai probabil toți au un catalog diferit de melodii cu care au rezonat cel mai mult în ultimele 12 luni, indiferent dacă au avut nevoie de o melodie pe care să plângă, să își exprime furia sau să se consoleze până lucrurile vor reveni la normalitate.

Anul acesta a arătat de asemenea în mod continuu rolul major pe care aplicația video TikTok îl va avea în influențarea și stabilirea trendurilor în materie de muzică din următorii ani.

Multe din melodiile de top din 2020 ca „Rags2Riches” (Rod Wave), „Supalonely” (Benne) sau „Mood Swings” (Pop Smoke) au primit un imbold important după ce au început să se viralizeze pe TikTok.

Poate părea o sarcină copleșitoare să cauți prin nenumăratele liste de muzică din 2020 să găsești melodii pe care le-ai ratat însă clasamentul oficial Billboard al celor mai ascultate 100 de melodii din 2020 în SUA ți-ar putea da o mână de ajutor.

Uite primele 10 (până la 3 decembrie):

10. Lewis Capaldi - Someone You Loved

09. Maren Morris - The Bones

08. Memories - Maroon 5

07. Life is Good - Future feat. Drake

06. Adore You - Harry Styles

05. DaBaby - Rockstar feat. Roddy Ricch

04. Don't Start Now - Dua Lipa

03. The Box - Roddy Rich

02. Circles - Post Malone

01. Blinding Lights - The Weeknd

Vezi întregul top 100 pe site-ul Billboard.