​A împlinit 44 de ani în august, iar după numele de botez, Paul Ciprian Surugiu, nu ar putea fi recunoscut de prea mulți. Vorbim despre Fuego, cântărețul care are un fan club, dar și care este des ținta ironiilor de tot felul pe internet.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cunoscut în special datorită colindelor, Fuego nu a avut parte de Sărbătorile de Iarnă pe care și le-ar fi dorit, concertele sale din toată țara (așa cum a precizat artistul) fiind anulate din cauza pandemiei de coronavirus.

Nu a abordat însă mereu stilul din prezent (colinde, muzică ușoară, etc), el interpretând în adolescență (începutul anilor 90) un alt gen: "un pop-rock mai modern", după cum a precizat chiar Fuego pe pagina personală de Facebook.

Pagină personală care are puțin peste 275.000 de urmăritori. Tot acolo, puteți găsi și premiile (pe coloana din stânga) cu care artistul se poate lăuda după peste 15 ani de activitate.

Ce spune Fuego în ultima postare de pe Facebook:

"Iată mai jos câteva ipostaze cu mine de la începutul anilor 90. Eram la liceu, cântam în zona Ardealului mai mult și abordam un alt gen, un pop-rock mai modern, încercând cumva să-mi găsesc drumul".

Sursa foto:

Paul Surugiu-Fuego / Facebook

Postarea lui Fuego: