Cântăreţul Smiley a lansat vineri piesa "Până la tine”, dedicată fiicei lui născute în urmă cu trei zile.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • "Noul meu cântec este despre cea mai pura forma de iubire. Va multumesc pentru toate gandurile bune pe care mi le transmiteti!", a scris Smiley pe Facebook.

"Am încercat să găsesc o formulă cât mai simplă şi mai directă de a ilustra sentimentul melodiei, de a transmite că momentul în care întemeiezi o familie este ceva unic şi că bucuria acestui moment este mult mai mare decât tot ce ai trăit până atunci. De aici şi metafora vizuală pe care am ales să o folosim. A fost o plăcere şi o premieră să lucrez direct cu Smiley în relaţia de regizor-actor şi suntem foarte bucuroşi de ce am realizat”, a declarat Dorian, care semnează regia clipului „Până la tine” alături de Nicu Drăgan, ca editor şi director de imagine, potrivit News.ro.

Smiley şi Gina Pistol au devenit părinţi marți. Cântăreţul a anunțat că s-a născut fetița lor, care a avut la naştere 3,230 kilograme şi 51 de centimetri.

"Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sanatoasa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și stim deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă", a scris Smiley, pe Facebook.