Timp de 46 de ani, versurile publicate ale piesei "Thunder Road”, inclusiv pe site-ul oficial al lui Bruce Springsteen, au arătat că rochia lui Mary "waves” (salută - n.r.) şi nu "sways” (se leagănă). Indiferent de cum cântă el versurile, în scris, chiar şi pe vinilul original, varianta oficială era aceasta.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sways” nu era o rimă perfectă pentru "plays”, însă Springsteen nu a fost vreodată obsedat de perfecţiune, scrie Variety, conform News.ro.

După o dezbatere online de două săptămâni, problema a fost lămurită - nu de autorul piesei, ci de managerul artistului, Jon Landau, care a fost co-producător al albumului "Born to Run”, pe care este inclusă piesa.

"Cuvântul este «sways»”, a declarat el pentru New Yorker, după ce a fost contactat prin e-mail privitor la această chestiune. "Orice greşeală de tipar în materialele oficiale ale lui Bruce va fi corectată. Apropo, rochiile nu ştiu cum să salute”, a completat el.

Landau a explicat că, în carnetul original, Springsteen a scris textul în acest fel. "Aşa l-a cântat pe «Born to Run», în 1975, aşa l-a cântat în miile de concerte şi aşa îl cântă acum, pe Broadway”.