Cântăreaţa britanică Adele a anunţat, miercuri, că noul album, intitulat „30”, va fi lansat pe 19 noiembrie.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ea a publicat pe reţelele de socializare un mesaj pentru fani şi a dezvăluit coperta celui de-al patrulea album de studio, un portret pe fundal verde, relatează News.ro.

Artista, care a trecut pintr-un divorţ de soţul Simon Konecki (fost finanţist de care s-a despărţit în aprilie 2019), mărturiseşte în mesaj că scrierea acestui album a avut loc „în timpul celei mai zbuciumate perioade din viaţa ei”.

„Mi-am reconstruit minuţios tot ce era al meu şi inima din acea perioadă, este ceea ce povestesc în acest album. Casa noastră, acolo unde se află inima noastră”, scrie starul.

Adele va prezenta vineri primul single de pe acest album, „Easy Om Me”.

Interpreta melodiei „Rolling in the Deep” a publicat recent un scurt videoclip alb şi negru în care apare pe drum, conducând o maşină.

De la debut, discurile ei au titluri care marchează vârsta pe care artista o avea la momentul creării lor: „19” în 2008, „21” în 2011 şi „25” în 2015. Fiecare dintre albumele ei au fost vândute în milioane de exemplare în toată lumea. Ultimul, care conţine şi piesa „Hello”, i-a adus cinci premii Grammy în 2017.