ABBA a lansat vineri ''Little Things'', prima melodie cu tematică de Crăciun a legendarei trupe suedeze, în format single pe CD.

HotNews.roFoto: Hotnews

În videoclipul cântecului, lansat vineri, apare un grup de elevi care discută animat într-o sală de clasă despre tehnologia pe baza căreia vor fi realizate concertele din seria ''ABBA Voyage'', planificate pentru 2022 în Londra, aşa numita tehnologie de captare a imaginii. Tehnologia a fost utilizată pentru a înregistra mişcările membrilor trupei şi a le transforma apoi în copii digitale, care vor putea fi văzute pe scenă în Londra.

În videoclip, elevii îşi transformă sala de clasă într-un studio de producţie şi, folosind tehnologia inovatoare, pun la rândul lor în scenă un concert. Rezultatul este un spectacol ABBA cu tematică de Crăciun.

''Little Things'' este prima melodie cu tematică de Crăciun a trupei ABBA. Comunitatea fanilor solicitase de mult timp trupei să compună un astfel de cântec.

Universal Music a anunţat că toate încasările din vânzarea CD-urilor vor merge către Fondul Naţiunilor Unite pentru Copii UNICEF, scrie Agerpres, citând DPA. Melodia face parte din noul album ''Voyage'', pe care trupa ABBA, formată din Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson şi Anni-Frid Lyngstad, l-a lansat la începutul lunii noiembrie. Este primul album de studio al legendarei formaţii după aproape 40 de ani.