Trei membri ai grupului k-pop BTS au fost diagnosticaţi cu Covid-19 în ultimele două zile, a anunţat compania de management Big Hit Music, citează Variety.

BTSFoto: Wikipedia

RM şi Jin au primit sâmbătă rezultatul pozitiv la teste Covid-19, la o zi după ce colegul lor Suga a fost diagnosticat, transmite News.ro

Cei trei, care nu prezintă simptome sau prezintă simptome uşoare, au primit a doua doză dintr-un vaccin anti-Covid la finalul lunii august, au spus reprezentanţii Big Hit Music, şi nu au avut contact între ei şi nici cu alţi membri ai grupului în ultimele zile.

Toţi cei şapte membri ai BTS se află în vacanţă, după un program plin ce a inclus concerte în Los Angeles, în luna decembrie.

Cântăreţii au revenit în Coreea de Sud separat şi au stat în carantină după ce au ajuns.

Suga, care nu prezintă simptome, a revenit în ţară pe 23 decembrie şi a fost diagnosticat ziua următoare. RM a revenit pe 17 decembrie, a stat în carantină şi a fost testat pozitiv pe 25 decembrie, iar el nu prezintă simptome. Jin a revenit în Coreea de Sud pe 6 decembrie, s-a izolat şi a fost de două ori testat negativ. El a dezvoltat simptome uşoare, asemănătoare gripei, sâmbătă după-amiază şi seara a primit rezultatul pozitiv la testul Covid.