Céline Dion a anulat concertele din turneul „Courage” pentru Statele Unite şi Canada. Cântăreaţa a împărtăşit vestea fanilor, spunând că va trebui să-şi petreacă primăvara la recuperare „după spasme musculare severe şi persistente” care nu i-au permis să poată concerta, scrie Variety.

HotNews.roFoto: Hotnews

Într-un lung mesaj publicat pe reţelele de socializare, Céline Dion şi-a anunţat fanii că din motive de sănătate şi la sfatul medicilor, este nevoită să anuleze finalul turneului nord-american.

Aceste concerte ar fi trebuit să aibă loc din 9 martie până în 22 aprilie 2022, începând din Denver şi terminând la Washington.

”Speram cu adevărat să fiu pregătită să urc pe scenă acum, dar constat că trebuie să fiu mai răbdătoare şi să urmez recomandările medicilor mei”, a scris starul.

„Spectacolele noastre cer multă organizare şi pregătire şi trebuie deci să luăm decizii care ne vor afecta planurile pentru două luni”.

Dion a cântat deja în 52 de concerte în America de Nord din acest turneu, începând înainte de pandemia de Covid-19.

Cântăreaţa canadiană a amânat şi reluarea rezidenţei în Las Vegas.

În 2022, primul concert din acest turneu este programat pe 25 mai la Birmingham, Anglia.

Concertul pe care Celine Dion trebuia să îl susţină pe 29 iulie 2020 la Arena Naţională din Bucureşti, amânat ulterior pentru 25 iulie 2021, a fost din nou reprogramat în contextul pandemiei de Covid-19 pentru 11 iunie 2023. (News.ro)