HBO Max a anunțat că va lansat pe 1 aprilie „One True Singer”, primul talent show produs în România pentru a fi difuzat pe o platformă de streaming.

HBO Max devine MAXFoto: SOPA Images / ddp USA / Profimedia

Spectacolul va îmbina producția de tip reality-show cu cea de talent-show și „va pune sub lumina reflectoarelor tineri artiști care vor demonstra că au tot ce le trebuie pentru a deveni următorul megastar al României”, potrivit unui comunicat remis presei de HBO Max.

Concurenții vor trece prin multe provocări pentru a-și demonstra calitățile vocale, abilitățile de compoziție, anduranța fizică și mentală, talentul de interpretare live și multe altele.

Show-ul este creat în colaborare cu casa de discuri independentă Global Records.

Regulamentul „One True Singer”

Pe parcursul concursului, juriul va avea sarcina de a elimina treptat concurenții, până când îl vor descoperi pe „One True Singer” – persoana care va câștiga un contract muzical în valoare de 50 de mii de euro, la care se adaugă încă 50 de mii de euro direct în cont.

„Abonatul HBO Max se va bucura de un adevărat spectacol, un festin de muzică, dramă și pericol, care va da dependență încă de la început. Iar, la finalul episodului, din cei 14 tineri pretendenți la titlul One True Singer, sigur va avea un favorit”, afirmă afirmă Ioanina Pavel, producător al emisiunii.

„Pe parcursul sezonului, concurenții vor trece printr-o serie de provocări, una mai complexă decât cealaltă, propuse de experți din industria muzicală. Sunt teste de perseverență și dedicare, nu doar de voce și atitudine de star, și sunt menite să comprime în două luni munca experților care pot lucra și ani să modeleze un talent brut într-un artist complet”, adaugă aceasta.