Ozzy Osbourne se simte bine și se află pe drumul spre recuperare după operația de luni care a fost „decisivă pentru restul vieţii”, a anunțat soția liderulului trupei Black Sabbath, Sharon Osbourne, pe rețelele de socializare, scriu news.ro și The Guardian.

Ozzy si Sharon OsbourneFoto: Agerpres

„Familia noastră îşi exprimă recunoştinţa pentru imensa dragoste şi susţinere pe care ne-aţi arătat-o după operaţia lui Ozzy! Ozzy se simte bine şi se vindecă! Dragostea voastră contează mult pentru el", a scris Sharon Osbourne.

Ozzy Osbourne a fost fotografiat plecând de la spitalul din Los Angeles într-un scaun cu rotile, dar a putut să stea în picioare și să se urce în mașina care îl aștepta, potrivit The Guardian.

Sharon Osbourne nu a dezvăluit motivul operației, despre care a susținut că „într-adevăr va determina restul vieții lui”, însă liderul şi solistul grupului Black Sabbath, în vârstă de 73 de ani, se plânge de câţiva ani de dureri de gât.

Ozzy Osbourne are probleme mai vechi de sănătate

În mai, el a declarat pentru revista Classic Rock că încă suferea din cauza unui accident în 2003 şi aşteaptă o intervenţie chirurgicală.

„Nu pot merge corect în acest moment. Fac fizioterapie în fiecare dimineaţă. Sunt puţin mai bine, dar nu atât de bine pe cât mi-aş dori să revin pe drum”, a mărturisit starul rock în timpul acestui interviu.

Afectat de boala Parkinson, Ozzy Osbourne a căzut în casă în 2019, ceea ce a dus la dislocarea tijelor de metal, plasate în coloana vertebrală în urma accidentului său.

Ozzy Osbourne speră să organizeze în cele din urmă un turneu pe care l-a anunțat pentru prima dată în 2017, dar care a fost amânat de numeroase ori din cauza stării de sănătate și, de asemenea, a restricțiilor COVID-19, mai scrie The Guardian.