​Alternosfera, una dintre cele mai iubite trupe de rock și alternative de limba română, își întâlnește fanii într-un eveniment inedit, chiar înainte de primul concert THEATROLL | CORBUL TROIAN - o serie de concerte în cele mai frumoase săli de teatru și operă din țară.

Alternosfera - Theatroll Foto: ALTERNOSFERA Afis

Joi, 29 septembrie 2022, începând cu ora 13:00, ALTERNOSFERA își va întâlni fanii, într-un eveniment inedit, la Opera Națională Română din București.

Ne vom putea întâlni cu un număr de maxim 50 de persoane, pe 29 septembrie 2022, ora 13:00, la Opera Națională București. Povestim împreună despre Theatroll, despre concerte, vă răspundem la întrebări, facem poze, și… credem că și cântăm ceva.

THEATROLL | CORBUL TROIAN reprezintă o serie de evenimente care vor avea loc în cele mai frumoase săli de teatru, operă și concerte din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu și Brașov.

THEATROLL a pornit din dorința de a le oferi prietenilor noștri, fanii muzicii Alternosfera, o serie de concerte în care cele mai iubite piese ale noastre să fie reinterpretate și cântate pe scenă, alături de orchestră.

Pentru THEATROLL vom schimba scena de club și de festival cu o scenă de teatru, unde luminile, decorul și costumele ne vor ajuta să construim, alături de publicul nostru, un nou univers. Acela al CORBULUI TROIAN. Deși CORBUL TROIAN are aceeași mecanică precum omologul lui legendar, adică infiltrarea, corbul troian este, pentru THEATROLL, cu adevărat un cadou, nicidecum o capcană; CORBUL TROIAN este cadoul nostru pentru fanii Alternosfera; un eveniment pentru care am lucrat în timpul pandemiei, atunci când toate scenele, fie ele de muzică sau de teatru, au fost închise.

Alternosfera

CONCERTELE THEATROLL | CORBUL TROIAN

29, 30 septembrie 2022, ora 20:00 – București, Opera Națională Română

31 octombrie 2022, ora 20:00 – Cluj-Napoca, Opera Națională Română

2 noiembrie 2022, ora 20:00 – Timișoara, Opera Națională Română

4 noiembrie 2022, ora 20:00 – Sibiu, Filarmonica de Stat, Sala Thalia

7 noiembrie 2022, ora 20:00 – Brașov, Teatrul „Sică Alexandrescu”

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un "etalon" pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia.

Biletele pentru evenimentele THEATROLL CORBUL | TROIAN . s-au pus în vânzare în rețeaua www.iabilet.ro.

Un mic preview THEATROLL | CORBUL TROIAN se poate urmări aici.