Cântăreaţa americană Cardi B a ripostat în timpul unui concert susținut sâmbătă în Las Vegas după ce o persoană din mulțime a aruncat cu un lichid în ea, în timp ce interpreta hitul său „Bodak Yellow”. Surprinsă şi deranjată de acest gest, Cardi B a aruncat cu microfonul direct în persoana care stropit-o, înainte ca agenții de securitatea să intervină.

Cardi B a susținut un concert în Las VegasFoto: Brian Prahl / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sâmbătă, în Las Vegas, Cardi B a demonstrat încă o dată că nu este o persoană cu care să te joci: În timpul unei reprezentații la Drai's Beachclub, un membru al publicului a aruncat cu o băutură în rapperiță în timp ce aceasta cânta hitul ei de succes din 2017, „Bodak Yellow". O secundă mai târziu, Cardi, care se pare că este stângace, s-a răzbunat instantaneu aruncând cu microfonul în fanul obraznic, notează Variety.

Acest incident se înscrie într-o tendinţă mai amplă din partea fanilor. Aceste gesturi îngrijorătoare au început la sfârşitul lunii iunie, la un concert susţinut de Bebe Rexha din New York, când un spectator a rănit-o pe cântăreaţă aruncându-i cu telefonul în faţă, potrivit news.ro.

Câteva zile mai târziu, cântăreaţa de muzică country Kelsea Ballerini a fost şi ea lovită de un obiect în timpul unui spectacol în Idaho.

Artista Ava Max a fost lovită cu palma peste faţă de un spectator care a dat buzna pe scena concertului ei din Los Angeles.

Harry Styles a primit în faţă un obiect neidentificat, iar Drake a fost lovit la încheietura mâinii cu un telefon. De asemenea, Pink a primit o pungă în care se afla cenuşa mamei unui spectator.

Ca urmare a numărului mare de astfel de incidente, cântăreaţa Adèle a ţinut să îşi avertizeze fanii că nu se va lăsa influenţată de acest tip de practică.

„Aţi văzut oameni care aruncă cu lucruri pe scenă? Încercaţi şi vedeţi. Încercaţi să aruncaţi cu ceva în mine şi vă omor”, a avertizat ea la un concert din Las Vegas.