​Trupa Vama a lansat o nouă melodie, în colaborare cu artista Iova. Versurile, scrise de Tudor Chirilă, vorbesc despre o relație de cuplu tensionată, căreia ambii protagoniști știu că trebuie să îi pună punct, însă nu pot rupe legătura. Tudor Chirilă spune că melodia este „cumva un fel de aspirație ideală la a lua ce e bun dintr-o relație și la speranța că poți poate să închei înainte să te rănești”.

Trupa Vama a lansat melodia „Ești sigură că vrei”Foto: captura video

Melodia - „Ești sigură că vrei?” - este o baladă electro pop cu accente de dubstep, realizată în colaborare cu IOVA, artistă a generației Z (cum se definește), care combină într-un mod personal și autentic dance, indie și electropop, spune trupa Vama, într-un comunicat de presă.

Regizorul videoclipului care portretizează relația de cuplu tensionată este Iustin Surpănelu.

„Vama acompaniază piesa cu un videoclip surprinzător (regizor Iustin Surpănelu) pe care îl puteți vedea aici. Un ecran de proiecție și un teren plin de noroi reprezintă decorul în care Tudor și IOVA devin protagoniștii unei relații complicate, într-o coregrafie semnată Carmen Coțofană”, conform aceleiași surse.

Tudor Chirilă: „Sunt conștient că poate am produs suferință în unele relații la fel cum am suferit la rândul meu”

Tudor Chirilă explică faptul că melodia își dorește să fie un fel de „aspirație ideală la a lua ce e bun dintr-o relație”.

„E un pic din mine în versurile astea. Sunt conștient că poate am produs suferință în unele relații la fel cum am suferit la rândul meu. Bagajul cu care venim în contact cu cei pe care îi iubim în perioade finite de timp nu e o valiză în care știm exact ce avem. De aia cântecul e cumva un fel de aspirație ideală la a lua ce e bun dintr-o relație și la speranța că poți poate să închei înainte să te rănești. Nu mi-a prea ieșit asta, dar de ce să nu cânți despre o situație ideală? Piesa asta a ieșit fără efort, versurile le-am scris chiar în sală când lucram la cântec cu băieții și tot noi am produs și orchestrat materialul. Iova ne-a fost recomandată de Smiley, e un artist HaHaHa Production, o voce care are ceva cald și senzual în același timp”, a spus Tudor Chirilă.

Iova spune că melodia lansată împreună cu trupa Vama este una dintre cele mai tari colaborări de până acum.