Superstarul pop Madonna va susţine un concert pe plaja Copacabana din Rio de Janeiro, a confirmat vineri compania care organizează evenimentul, potrivit Reuters și Agerpres.

Madonna în concertFoto: Matthew Rettenmund / SplashNews.com / Splash / Profimedia

„Brazilia, vin curând”, a spus interpreta hiturilor „Material Girl” şi „Vogue” într-un video difuzat la începutul săptămânii de o companie financiară locală, Itau Unibanco.

Detalii suplimentare despre concertul cântăreţei vor fi comunicate cu prilejul unei conferinţe de presă susţinută luni, potrivit invitaţiei trimise vineri jurnaliştilor de Itau şi producătorul olandez de bere Heineken, care are o prezenţă extinsă în Brazilia.

Industria hotelurilor locale au întâmpinat vestea cu bucurie.

„Revelionul a venit mai devreme”, a spus într-un interviu liderul sindicatelor hotelurilor din Rio, Alfredo Lopes, explicând că ocuparea hotelurilor în zonele populare din oraş ar putea ajunge la 100% înainte de concert.

Jurnalistul Lauro Jardim, din partea publicaţiei O Globo, a spus luna aceasta că acest concert este programat pentru 4 mai, dată care nu a fost confirmată încă de autorităţi şi de cântăreaţa în vârstă de 65 de ani.

Printre artiştii care au susţinut în trecut concerte gratuite la Copacabana în prezenţa a milioane de fani se numără Rolling Stones, Rod Stewart şi Lenny Kravitz.

Madonna a demarat turneul „Celebration” în octombrie anul trecut.