Site-ul Elenei Gheorghe, care va reprezenta Romania la editia din acest an a Eurovision, a fost spart de hackeri, scrie Zoso, pe blogul lui. "Ati ajuns sa-i furati pana si pe copii ca sa ajungeti la Euroshit. Rusinica voua. Sunteti niste jeguri. Scumbags!", scria pe pagina de start a site-ului elenagheorghe.ro.

Reprezentantii firmei PRINCESS HELENE SRL, care administreaza site-ul, nu au putut fi contactati.

Putin dupa ora 12,00, site-ul castigatoarei preselectiei din Romania a fost reparat si putea fi accesat de navigatori.

Melodia „The balkan girls", interpretata de Elena Gheorghe, va reprezenta Romania la finala Eurovision, organizata la Moscova, intre 9 si 16 mai. Piesa a fost compusa de Laurentiu Duta, Ovidiu Bistriceanu si Daris Mangal, pe versurile lui Laurentiu Duta si Alexandru Pelin.

"The balkan girls" a fost desemnata castigatoare prin votul juriului (50%) si cel al telespectatorilor (televoting - 50%).

Elena a obtinut 10 puncte din partea publicului si 12 puncte din partea juriului, fiind urmata in clasament trupa Blaxy Girls cu piesa "Dear Mama" (18 puncte) si de piesa "Stop" intepretata de Catalin (18 puncte).

Clasamentul final a starnit insa nemultumirea unei mari parti a publicului, care a apreciat ca trupa Blaxy Girls ar fi meritat mai degraba sa reprezinte Romania in finala de la Moscova.