Trupa irlandeza U2 a sustinut vineri un concert-surpriza de 20 de minute, direct de pe acoperisul BBC din Londra. Bono, Edge, Larry si Adam au urcat pe cladirea prestigioasei institutii si au cantat patru piese, spre surprinderea trecatorilor din zona, relateaza bbc.co.uk.

Timp de 20 de minute, circa 5000 de persoane i-au ascultat cantand Beautiful Day, Vertigo, Get On Your Boots - primul single de pe cel mai nou album, No Line On The Horizon - si Magnificent, o alta noutate.

Bono s-a adresat spectatorilor: Este o mare onoare pentru noi. Cantam pentru prima data aceste piese in fata oamenilor si speram sa nu ne facem de ras.

Reprezentatia de 20 de minute a amintit de faimosul concert Beatles sustinut pe acoperisul studiourilor Apple HQ de pe strada londoneza Saville Row, in ianuarie 1969.

U2 isi lanseaza luni cel de-al doisprezecelea album de studio,No Line On The Horizon. Pentru acest an, membrii trupei au in plan un turneu mondial, la care fanii sa poata cumpara bilete la preturi reduse, in ton cu recesiunea economica.