Familia lui Michael Jackson nu stie inca daca starul pop a lasat un testament, a declarat, la CNN, avocatul familiei, Londell McMillan. "Au existat marturii privind existenta unui testament, iar noi incercam acum sa verificam acest lucru", a adaugat avocatul, precizand ca "niciun testament nu a fost prezentat familiei", potrivit AFP.

In cazul in care cel supranumit Regele muzicii pop nu a lasat un testament, mostenirea le va reveni descendentilor sai, a adaugat avocatul. In acest caz, "un adult va administra si superviza mostenirea in interesul copiilor, iar acesta va fi domnul sau doamna Jackson, parintii defunctului", a precizat Londell McMillan.

Michael Jackson are trei copii: Prince Michael de 12 ani, Paris Katherine de 11 ani si Michael II, de 7 ani. In prezent, mama starului, Catherine Jackson, si fosta sotie a acestuia, Debbie Rowe, se lupta pentru custodia primilor doi, in timp ce Michael II pare ca va ramane in grija bunicii sale.

Starul pop, care a murit fulgerator joia trecuta, le-a lasat copiilor sai o mostenire de 200 de melodii noi, a relatat Telegraph.co.uk. "Creditorii nu se vor putea atinge" de aceste cantece, desi valoarea lor ar putea ajunge la 100 de milioane de dolari. In plus, vanzarea muzicii lui Michael Jackson a inceput deja sa creasca in intreaga lume, dupa decesul starului.

Pe de alta parte, se zvoneste ca Michael Jackson ar fi lasat in urma o datorie de 400 de milioane de dolari.