"As fi vrut ca lumea sa-i recunoasca meritele cand era in viata". Este una dintre putinele declaratii facute de Joe Jackson, tatal lui Michael, dupa moartea celui supranumit "regele muzicii pop", scrie CNN. "Acum, este mai mare decat oricand. Dar as fi vrut sa fie aici sa vada tot, sa auda tot ce se intampla", a continuat Joe Jackson, la ceremonia de decernare a premiilor BET.

Duminica seara, la Los Angeles, ceremonia de premiere a fost dedicata in intregime memoriei lui Michael Jackson. Un eveniment la care au luat parte si Joe si Janet Jackson, tatal si sora megastarului. Intrebat cu privire la circumstantele decesului fiului sau, Joe a precizat: "am multe indoieli, dar nu ma pot pronunta. Nu-mi place ce s-a intamplat". Dupa vestea care a cazut ca un tunet peste familia starului, apropiatii se concentreaza acum asupra organizarii funeraliilor. "Am venit sa-i aduc un omagiu fiului meu", a continuat tatal lui Michael.

Cat priveste custodia copiilor lasati in urma de Michael, tatal sau a anuntat ca "doar Katherine (mama starului, n. red.) si eu avem autoritate asupra fiului nostru si a copiilor sai". "Vrem sa ne ocupam de memoria si mostenirea lasata de el cu demnitate", a continuat tatal in varsta de 79 de ani, precizand ca singura persoana autorizata sa vorbeasca in numele familiei este Londell McMillan, avocatul sau.

Prezent si el alaturi de Joe Jackson, McMillan n-a vrut sa comenteze "ingrijorarile" despre care vorbea tatal starului, precizand ca "a doua autopsie este in curs de desfasurare". "Vom avea mai multe detalii mai tarziu", a explicat acesta, cu toate ca Los Angeles Times anunta ca autopsia era finalizata, duminica, scrie AFP.

Aproape de finalul spectacolului, in fata spectatorilor a iesit si Janet Jackson, sora lui Michael, care a declarat printre lacrimi: "Intreaga mea familie a vrut sa fie aici in noaptea asta. Dar este prea dureros. Pentru voi, Michael este un model. Pentru noi, Michael este familia. Si va trai intotdeauna in inimile noastre".