Vestea mortii lui Michael Jackson a blocat site-uri ca Google si Twitter, a dat peste cap Internetul si a facut sa curga mii de stiri despre "regele muzicii pop". Decesul megastarului l-a "intristat" si pe fostul premier Adrian Nastase, care scrie pe blogul sau despre "moartea brusca si neasteptata" a lui Michael Jackson.

"Am avut din nou un final de saptamana trist", marturiseste presedintele consiliului national al PSD. Iar motivul nu este legat de viata politica din Romania, ci de moartea lui Michael. Desi recunoaste ca nu a fost un fan al muzicii sale, Adrian Nastase rememoreaza "valoarea simbolica" a concertului din 1992 de pe Stadionul National.

"Acesta a fost, in opinia mea, mai important decat cel din 1996. 1992 cu Michael Jackson poate fi asemuit cu primul concert din Sarajevo al trupei U2. Un fel de revenire la o matca din care ne simteam exclusi, un fel de pastila pentru frustrarile acumulate in zeci de ani (in cazul nostru)", scrie social-democratul. O postare prin care le raspunde celor care comenteaza pe blog, dupa care se intoarce la subiectele obisnuite: Traian Basescu, politica.