Debbie Rowe, fosta sotie a lui Michael Jackson si mama celor doi copii mai mari ai acestuia, Prince Michael si Paris, a declarat, la cateva zile dupa moartea starului, ca Regele muzicii pop nu era tatal biologic al micutilor, potrivit The Huffington Post. In primul interviu acordat dupa moartea starului, Debbie Rowe mai anunta ca nu va lupta pentru custodia micutilor si ca "nu se asteapta sa ii mai vada vreodata".

Michael Jackson a avut 3 copii: Prince Michael, in varsta de 12 ani, Paris, de 11 ani si Prince Michael II, de 7 ani. Primii doi copii s-au nascut dupa ce mama lor, infirmiera Deborah Rowe, cea de-a doua sotie a lui Michael Jackson, a fost inseminata artificial. Al treilea copil este al unei mame-surogat a carei identitate nu a fost niciodata dezvaluita.

Debbie Rowe sustine, acum, ca tatal biologic al lui Prince Michael si al lui Paris nu ar fi Michael Jackson, ci un donator anonim.

Michael Jackson si Debbie Rowe au divortat in 1999, dupa 3 ani de casnicie, la scurt timp dupa ce fosta infirmiera a descoperit ca nu mai poate avea copii. In anul 2001, fosta sotie a lui Michael Jackson a renuntat la drepturile sale parentale contra sumei de circa 5 milioane de euro. O sursa apropiata familiei a declarat, zilele trecute, pentru Reuters, ca cei doi copii au avut contacte minime cu mama lor de-a lungul anilor.

Imediat dupa decesul lui Michael Jackson, presa a scris ca Debbie Rowe va lupta pentru custodia celor doi copii cot la cot cu mama Regelui muzicii pop, Katherine Jackson, in varsta de 79 de ani.

Fosta sotie a lui Michael Jackson a tinut, insa, sa contrazica aceste zvonuri, in primul interviu acordat de ea dupa moartea starului. Ea anunta ca nu va lupta pentru custodia celor doi copii si ca "nu se asteapta sa ii mai vada vreodata".

  • Rezultatele autopsiei lui Michael Jackson: In stomacul starului au fost descoperite pastile, iar acesta isi pierduse parul

Rezultatele primei autopsii arata ca in stomacul starului au fost descoperite doar pastile, care au fost trimise la un laborator pentru a fi analizate, nu si urme de alimente, iar fostul star al muzicii pop isi pierduse aproape in totalitate parul de pe cap, el purtand o peruca in ultimul timp, relateaza The Telegraph.

In plus, autopsia a mai aratat ca starul suferise, in total, 13 operatii estetice.

De asemenea, o parte din coastele starului erau fracturate, cel mai probabil in urma incercarilor medicilor de a-l resuscita. Pe trupul sau au fost gasite si mai multe urme de injectii, atribuite, de asemenea, incercarilor medicilor de a-l readuce la viata, prin injectii cu adrenalina, dupa ce starul a suferit un stop cardiac, in noaptea de joi spre vineri.

Familia lui Michael Jackson a cerut, deja, efectuarea unei noi autopsii.