12 fani ai lui Michael Jackson s-au sinucis din cauza depresiei provocate de vestea mortii starului pop, a anuntat presedintele celui mai mare fan club online al cantaretului, MJJcommunity.com.

Gary Taylor, presedintele MJJcommunity.com, a anuntat ca fanii care au decis sa isi puna capat zilelor provin din mai multe tari, iar unul dintre cei care s-a sinucis era din Marea Britanie, potrivit LiveLeak.com. "Este foarte grav faptul ca acesti oameni au vrut sa se duca dupa Michael Jackson, mai ales ca Michael nu ar fi vrut niciodata asta. El ar fi vrut ca ei sa fie vii", a afirmat Gary Taylor.

Pe site-ul YouTube a fost postat un clip in care fanii lui Michael Jackson sunt sfatuiti sa nu se gandeasca la sinucidere, pe fondul depresiei provocate de moartea starului pop.

Michael Jackson, care a murit saptamana trecuta, in urma unui stop cardiac, va fi inmormantat duminica. Trupul sau neinsufletit va fi expus vineri la ferma sa Neverland, insa nici familia nici avocatii nu au anuntat deocamdata daca starul pop va fi inmormantat la Neverland.