Funeraliile lui Michael Jackson vor avea loc marti, 7 iulie, de la ora 10.00 a.m., la Staples Center din Los Angeles, relateaza showbiz411.com. Informatia vine dupa ce familia starului a emis, miercuri, un comunicat in care a indicat ca acesta nu va fi nici expus si nici inmormantat la ferma Neverland.

Nu exista deocamdata nicio confirmare oficiala.

Surse din cadrul companiei AEG Live - organizatorul seriei de 50 de concerte pe care starul american ar fi trebuit sa le sustina la Londra, in iulie, proprietar al Staples Center si Nokia Theatre, spun ca pentru acest eveniment vor fi folosite ambele cladiri, dar si imensa piata din apropierea lor.

AEG Live va instala mai multe panouri uriase pe fatadele acestor cladiri, pentru miile de oameni care nu vor putea sa asiste la funeralii.

In ultimele zile s-a creat o confuzie cu privire la data si locul in care se va desfasura slujba de comemorare a lui Michael Jackson, lasand astfel loc mai multor speculatii. Testamentul lui Michael, care data din 7 iulie 2002, nu specifica locul in care ar dori sa fie inmormantat.

Inainte de anuntul facut de purtatorul de cuvant al familiei, se stia ca un convoi mortuar va transporta trupul lui Jackson de la Los Angeles pana la ferma Neverland din districtul Santa Barbara, California, unde ar fi urmat sa aiba loc o expunere publica a trupului artistului.

Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al primarului din Gary, Indiana, orasul natal al cantaretului, a rugat familia sa trimita trupul acestuia aici. In plus, primarul Rudy Clay a declarat la postul de radio WGN ca se asteapta ca trupul lui Jackson sa fie dus la Gary macar pentru o slujba de comemorare, care este programata pentru data de 10 iulie.