Starul american Chris Brown si-a cerut scuze fanilor pentru ca a lovit-o pe cantareata Rihanna, fosta sa iubita. El si-a calificat comportamentul drept "de neiertat".

Cantaretul care va trebui sa faca 180 de zile de munca in folosul comunitatii in urma comportamentului sau, si-a transmis scuzele printr-un mesaj postat pe site-ul sau de internet.

"Ceea ce am facut este de neiertat", spune Chris, in varsta de 20 de ani, in fata camerei de filmat. El adauga ca va cauta in continuare ajutor pentru ca astfel de lucruri sa nu se mai intample.

Starul de muzica RNB Chris Brown, in varsta de 20 de ani, a pledat vinovat in fata acuzatiilor de hartuire aduse de fosta sa iubita, cantareata Rihanna. El a scapat astfel de inchisoare si a fost condamnat la cinci ani de libertate sub supraveghere si sase luni de munca in folosul comunitatii, scrie AFP.

Rihanna si Chris au avut o disputa violenta pe 8 februarie 2009, cu putin inainte de ceremonia premiilor Grammy. Chris a fugit de la locul incidentului si s-a predat dupa cateva ore. A fost eliberat pe o cautiune de 50.000 de dolari. Cantaretul american a fost acuzat ca a batut-o si a amenintat-o cu moartea pe Rihanna.