Cei trei copii ai lui Michael Jackson vor fi crescuti de matusa lor Rebbie Jackson, chiar daca mama cantaretului, decedat pe 25 iunie, a primit custodia temporara a micutilor, informeaza siteul TMZ.com, care citeaza "multiple" surse apropiate familiei.

Cantareata Rebbie Jackson, in varsta de 59 de ani, locuieste in Las Vegas, impreuna cu sotul sau. Desi in public fost intotdeauna o figura discreta, Rebbie s-a implicat activ in viata copiilor lui Michael.

Potrivit celor de la TMZ, Rebbie locuieste in prezent impreuna cu familia Jackson, la resedinta lor din Encino, si se ocupa zilnic de cresterea celor trei nepoti. Mai mult, si micutii o adora pe Rebbie, sustin sursele.

Membrii familiei Jackson au pareri impartite in ceea ce priveste chestiunile legate de averea lasata de Regele Pop, dar toti sunt de acord cu faptul ca Rebbie Jackson trebuie sa fie cea care se va ocupa de cresterea copiilor starului, indiferent daca ea va primi sau nu custodia, mai precizeaza sursele citate.

Custodia provizorie a celor trei copii ai Michael Jackson (Prince Michael, in varsta de 12 ani, Paris, de 11 ani, si Prince Michael al II-lea, de 7 ani) a fost incredintata mamei cantaretului, Katherine Jackson, la scurt timp dupa moartea starului. Ea a depus la Curtea Superioara din Los Angeles o cerere oficiala pentru a obtine custodia definitiva a celor trei.