Inmormantarea lui Michael Jackon se amana din nou. Ceremonia va avea loc pe 31 august si nu pe 29 august (in ziua in care megastarul ar fi implinit 51 de ani) asa cum se stia anterior, noteaza nowpublic.com . Tatal artistului - Joe Jackson a explicat ca sunt unele lucruri pe care familia trebuie sa le puna in ordine.

Suspansul din jurul mortii lui Michael Jackson a continuat in ultimele saptamani. Surse apropiate familiei infirma informatiile potrivit carora megastarul ar fi fost ingropat pe 6 august intr-un mausoleu din Forest Lawn. Astfel, trupul acestuia se afla in continuare, la mai bine de o luna si jumatate de la deces, in subsolul cladirii principale a parcului memorial Forest Lawn din Los Angeles, informeaza TMZ.com, citand surse apropiate familiei.

Mama artistului, Katherine Jackson, a vizitat de nenumarate ori, in ultima perioada, locul in care este pastrat trupul fiului sau. Michael Jackson a murit pe 25 iunie, la domiciliul sau din Los Angeles, in urma unui stop cardiac. Autoritatile asteapta rezultatele analizelor toxicologice pentru a determina cauza exacta a mortii. Potrivit unor surse, in locuinta din Los Angeles unde a murit megastarul au fost gasite mai multe doze de Diprivan, un sedativ puternic, care se administreaza intravenos.