Fiica lui John Phillips, liderul grupului The Mamas & The Papas - celebru pentru melodiile sale in anii '60, a declarat ca timp de 10 ani a intretinut relatii sexuale cu tatal sau. Mackenzie Phillips, si ea un star TV in copilarie, a dezvaluit incestul consensual in memoriile pe care le-a publicat recent. Potrivit marturisirilor sale, relatia a inceput in 1979, cand avea 19 ani, scrie BBC.

Invitata in show-ul lui Oprah Winfrey, Mackenzie a explicat ca relatia a fost "o tradare". Spusele sale au fost contestate insa de Genevieve Waite, sotia tatalui sau la data cand a fost comis presupusul abuz. Intr-o declaratie citita de Winfrey, aceasta a subliniat ca John Phillips era "incapabil, indiferent de cat de beat sau drogat ar fi fost, sa intretina o astfel de relatia cu propriul sau copil".

Mackenzie Phillips a jucat in anii 1970 in sitcomul "One Day at a Time" si a aparut in 1973 in filmul "American Graffiti" al lui George Lucas. In varsta de 49 de ani, Mackenzie a fost arestata anul trecut pentru posesie de cocaina si heroina, fiind "o veche consumatoare" de droguri.

In cartea intitulata "High on Arrival", ea sustine ca primul contact sexual cu tatal ei a avut loc in noaptea dinaintea nuntii. "M-am trezit in acea noapte facand sex cu propriul meu tata", scrie Mackenzie. L-a iertat insa pe patul de moarte, in 2001.

Visit msnbc.com for Breaking News, World News, and News about the Economy