Un barbat de 23 de ani, care si-a pierdut bratele intr-un accident in copilarie, ar putea deveni raspunsul Chinei la "fenomenul" Susan Boyle in cunoscutul show tv de gasire de noi talente. Liu Wei a impresionat la "China's Got Talent" prin vointa si talentul sau interpretand la pian cu picioarele. Interpretarea sa a devenit un nou fenomen de youtube si pe site-urile chineze de continut video, potrivit AFP.

Vointa si talentFoto: Captura Youtube.com

Nascut la Beijing, Wei si-a pierdut bratele la varsta de 10 ani dupa ce a atins un fir de inalta tensiune in timpul unui joc de de-a v-ati ascunselea.

"Nu stiu de ce oamenii cred mereu ca viata mea este atat de dureroasa, deoarece nu am brate", a spus Liu. "Sunt un om fericit care traieste o viata plina de culoare, la fel ca alti tineri."

A inceput sa cante la pian la 19 ani pentru a-si urma visul din copilarie de a fi muzician. Primul sau profesor l-a sfatuit insa sa renunte deoarece nu credea ca este posibil ca cineva sa cante la pian cu degetele de la picioare. Dar Liu, care a studiat teoria muzicii, a persistat si preda chiar el lectii de pian acum.