Reinfiintata in aceasta vara dupa o pauza de patru ani, formatia Partizan a lansat vineri, 18 septembrie, imnul campaniei Let's Do It, Romania!, informeaza Mediafax. Piesa este o reinterpretare a celebrului cantec Fata mea, transformat in Tara mea cu ocazia proiectului ce va avea loc pe 25 septembrie.

Tara mea este modelFoto: Captura Youtube.com

Mesajul imnului incurajeaza oamenii sa se inscrie la curatenie, pentru "a face tara model". "Ne-am gandit cum sa ajutam echipa "Let's Do It, Romania!" si ne-am dat seama ca cel mai bine s-ar potrivi "Fata mea". Este o melodie plina de viata, care prinde foarte bine la public", a declarat Artanu, liderul trupei Partizan.

Let's Do It, Romania! este un proiect de implicare sociala, care isi propune sa curete deseurile din toata tara, din arealele naturale (zonele din afara oraselor), intr-o singura zi - 25 septembrie.

Pana in prezent, s-au mai alaturat proiectului persoane publice ca Smiley, Leonard Doroftei si Adrian Despot, ultimul fiind amintit chiar de Artanu in imnul campaniei.

"Am cu ce ma lauda, sa stie toata lumea

Fac curat in tara mea, sa fie model si ea

E pacat de Dumnezeu ca sa nu ma bag si eu

Tara mea va fi de vis, a luat locu-ntai la miss

Tara mea este model, trebuie doar sa crezi in el

Tara mea este model, let's do it! Si voi la fel

Tara mea este model, Adi Despot e si el

Tara mea este model, dac-am face toti la fel

Maine este 25, de-o sa fac curat, sa lingi

E ceva mai special, chiar la mine-ar fi banal

Si-o seteaza tara mea de model si mai ceva

Stiu precis ce i-ar placea, sa fie giugiuc si ea

Tara mea la toti le place

Ca-l are pe vino-ncoace

Tara face banu gros

Daca nu-i gunoi pe jos

Cat ai fi tu de boier

Pe 25 fii gunoier

Fii curat, acu sincer,

Urca firma pan' la cer"

Partizan a fost infiintata in 2001, bazele formatiei fiind puse de Adrian Plesca (Artan) si Razvan Moldovan (Suedezu) (cei doi sunt si membri fondatori ai trupei Timpuri Noi). Partizan a activat pana in 2006 si a lansat, in cei cinci ani de existenta pe scena muzicala, albumele Am cu ce si Bucuresti, precum si single-ul Papusea masculina.

Trupa este recunoscuta pentru cantece ca Fata mea, Banii, Papusea masculina si Dusmania. Reinfiintarea trupei Partizan are loc la jumatate de an de la plecarea lui Artanu din cadrul formatiei Timpuri Noi.