Trupa Guns N'Roses va fi prezenta, in concert, la Bucuresti pentru a-si promova ultimul album - Chinese Democracy. Se asteapta, insa, ca membrii actuali ai formatiei sa reia hiturile care au adus succesul fulminant al trupei. Concertul va incepe la ora 19.00 si se va desfasura la complexul Romexpo din Capitala. Fanii Guns N'Roses sunt asteptati sa vina incepand cu ora 17.00. In deschidere va concerta trupa canadiana Danko Jones.

Guns N' RosesFoto: George Chin

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. Dupa acces, participantii vor primi bratari in functie de tipul de bilet achizitionat. Bratarile nu pot fi instrainate, rupte si nu sunt transmisibile.

Organizatorii recomanda publicului sa vina cat mai devreme la spectacol, pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare.

Accesul publicului se va face prin intrarea dinspre Piata Presei Libere, iar pentru spectatorii care vin la concert cu masina personala, accesul se va face prin parcarea B a complexului Romexpo.

Mentionam ca organizatorii vor pune la dispozitia participantilor la concert locuri de parcare. Acest serviciu este cu plata, iar spatiile alocate sunt Parcarile B si C ale complexului Romexpo.

Guns N'Roses este o trupa americana de hard rock, formata in Los Angeles, California in 1985, avand vandute un numar estimat la 90 milioane albume in lume. Numele formatiei provine din unirea a doua grupuri foarte importante de la Hollywood, L.A Guns si Hollywood Rose.