Un album care cuprinde si doua mixuri create pe baza celor mai faimoase discursuri ale lui Winston Churchill a intrat pe locul patru in topurile britanice, la inceputul acestei luni, informeaza Reuters.

Winston Churchill by BanksyFoto: Reuters

Discul Reach for the Skies a fost inregistrat de Central Band of the Royal Air Force (RAF), pentru a marca cea de-a 70-a aniversare a Bataliei pentru Anglia (1940), dintre fortele britanice si cele germane.

Albumul cuprinde si mixuri ale unor discursuri celebre sustinute de Winston Churchill, precum The Few si The Finest Hour. Materialul este dedicat tuturor celor care au luat parte la Batalia pentru Anglia.

Prin acest disc, realizat din mixuri ale celebrelor discursuri sustinute de Churchill, se spera egalarea succesului obtinut anul trecut de Vera Lynn. Cantareata, care si-a castigat faima in anii '40 cantand pentru trupele britanice care luptau in cel de-al Doilea Razboi Mondial, a devenit in 2009 cel mai varstnic artist care ajunge pe locul I in topurile din Marea Britanie (la varsta de 92 de ani). Detalii aici.

Tracklist-ul albumului Reach for the Skies

1. Battle Of Britain March

2. Fanfare For The Common Man

3. 633 Squadron

4. Raf March Past

5. Lawrence Of Arabia

6. It'S A Long Way To Go

7. The Dambusters March

8. Winston Churchill: Their Finest Hour (Jerusalem)

9. Reach For The Sky

10. Danny Boy

11. Pomp And Circumstance

12. Those Magnificent Men In Their Flying Machines

13. Spitfire Prelude

14. Wind Beneath My Wings Featuring Kerry Ellis

15. Evening Hymn And Sunset

16. Winston Churchill: Never In The Field Of Human Conflict (The Day Thou Gavest)