Inna este unul dintre cei zece castigatori de la European Border Breaker Awards 2011, premiile EBBA fiind acordate artistilor cu cele mai bine vandute albume din Uniunea Europeana, indiferent de tara de origine, informeaza un comunicat remis redactiei HotNews.ro. Romanca a reusit de asemenea sa se califice in finala premiilor NRJ Music Awards.

InnaFoto: inna.ro

Gala de decernare a premiilor EBBA se va desfasura pe data de 12 ianuarie in Groningen (Olanda). Evenimentul va fi transmis de televiziunea nationala olandeza si de alte televiziuni europene, fiind preconizata o audienta de peste 20 milioane de telespectatori.

De asemenea, Inna s-a calificat in finala premiilor NRJ Music Awards, la categoria "Revelatia Anului", alaturi de Justin Bieber, Kesha si Taio Cruz. Inna poate fi votata pe site-ul NRJ pana la data de 16 ianuarie 2011.

Inna a fost invitata de curand in editia cu numarul 50 a emisiunii lui Cauet, una dintre cele mai apreciate emisiuni ale postului de radio francez NRJ. Alaturi de ea au mai fost invitati: Bob Sinclar, Craig David si Big Ali.

Saptamana trecuta, artista a depasit bariera de 1,5 milioane de fani pe Facebook, record absolut pentru Romania.​