​Teleradio Moldova a publicat aseara cele 98 de melodii inscrise in etapa nationala a concursului Eurovision 2011 din Moldova, scrie bestmusic.ro. Printre acestea se afla Zdob si Zdub, dar si Ianna si Antony Icuagu, cei doi obtinand pozitia a doua in cadrul selectiei nationale Eurovision Romania, de Revelion.

Eurovision 2011 MoldovaFoto: trm.md

Etnomania este o formatie care se poate lauda cu premiul III la festivalul international "Весенний звездопад" din Polonia. De asemenea, trupa a mai fost laureata a festivalului international "Солнце,Радость,Красота" din Bulgaria, precum si premianta si participanta la mai multe concursuri regionale. Etnomania va concura la selectia nationala a Eurovision 2011 cu piesa We're Having Fun.

Dupa ce a obtinut locul 6 (cu piesa Boonika Bate Toba) la Eurovision 2005, formatia Zdob si Zdub se lupta si anul acesta pentru a reprezenta Moldova in cadrul celebrului concurs, cu melodia So Lucky.

Natalia Barbu, o alta fosta reprezentanta a Moldovei la Eurovision (locul 10, in 2007, cu piesa Fight) isi incearca din nou norocul, de aceasta data cu melodia Let's Jazz.

De asemenea, printre participanti se afla si Ianna si Anthony Icuangu, cu piesa The Cave Of Life. Cei doi artisti au mai participat anul acesta, alaturi de trupa Distinto, in cadrul selectiei nationale din Romania, obtinand locul doi.

Asculta aici cele 98 de piese inscrise la selectia nationala a Eurovision 2011 Moldova.