Aflat la al treilea concert in Romania, Andy Fletcher (membru fondator al trupei Depeche Mode) spune ca a avut intotdeauna o slabiciune pentru publicul roman. Artistul va putea fi vazut in postura de DJ sambata, 29 ianuarie, la The Ark, intr-un spectacol din care nu vor lipsi piesele Depeche Mode, informeaza organizatorii.

Andy Fletcher (Depeche Mode) Foto: Emagic

“Imi place foarte mult in Romania, intotdeauna m-am simtit excelent aici. Am si cativa prieteni romani, de aceea ma bucur enorm de fiecare vizita. Cat despre public, publicul este perfect!”, a spus Andy Fletcher, intr-un interviu acordat recent cu privire la spectacolul pe care il va sustine saptamana aceasta in Bucuresti.

Fletcher a vorbit si despre dezamagirea traita in momentul anularii turneului Depeche Mode care ar fi trebuit sa ii readuca pe toti membrii trupei la Bucuresti, in primavara lui 2009.

“A fost un moment trist atat pentru public cat si pentru noi, insa ne gandim la un nou album, si implicit la un nou turneu in care vom incerca sa plasam Bucurestiul printre primele orase in care vom concerta”.

Andy Fletcher a adaugat ca se lucreaza deja la o serie de remixuri care vor fi incluse pe noul material discografic al trupei, cateva dintre acestea putand fi ascultate si la The Ark.

Prezentat de Burn Studios, evenimentul va avea loc sambata aceasta, pe 29 ianuarie, in The Ark Underground. Amon va da startul in jurul orei 21:00, in timp ce DJ Marika promite un afterparty ce va inchide programul serii tarziu dupa miezul noptii. Intrarea este 50 de lei.​