The King Of Limbs, cel de-al optulea album de studio al celor de la Radiohead, poate fi descarcat de pe internet incepand de astazi, de pe site-ul formatiei, cu o zi mai devreme decat fusese anuntat initial. Spre deosebire de precedentul disc al trupei, care a putut fi downloadat in schimbul unei sume fixate de fani, noul album va avea un pret impus de formatia britanica.

RadioheadFoto: myspace.com/radiohead

The King Of Limbs poate fi descarcat in varianta .mp3 (calitate: 320 kbps, la pretul de 7 euro) sau .wav (11 euro). Una dintre persoanele care aleg sa cumpere varianta digitala a albumului (de pe thekingoflimbs.com) va primi un disc vinil cu autografele membrilor Radiohead.

De asemenea, fanii pot cumpara si o versiune "newspaper" a albumului, disponibila incepand cu data de 9 mai. Versiunea "Newspaper Album + MP3" costa 36 de euro, in timp ce versiunea "Newspaper Album + WAV" costa 39 de euro.

Versiunea newspaper include doua discuri vinil, un CD, ilustratii in format mare, 625 de ilustratii mici, o coperta colorata din plastic oxo-degradabil (contin un aditiv care le degradeaza lent) si varianta digitala a discului.

Discografie Radiohead: Pablo Honey (1993), The Bends (1995), OK Computer (1997), Kid A (2000), Amnesiac (2001), Hail to the Thief (2003), In Rainbows (2007) (sursa: wikipedia).

In 2007, Radiohead si-a postat gratuit pe internet piesele de pe albumul In Rainbows, iar fanii erau invitati sa ofere orice suma de bani. Exemplul formatiei britanice a fost preluat in toata lumea, ideea fiind pusa in aplicare si in Romania, cu ocazia lansarii celui de-al doilea album Travka.