Concertele Bon Jovi programate pentru aceasta vara vor fi sustinute fara chitaristul Richie Sambora, a declarat trupa americana saptamana trecuta. Celebrul chitarist s-a internat de curand intr-o clinica de dezalcoolizare, dar va ramane membru al formatiei, arata o declaratie oficiala.

UPDATE: In locul lui Richie Sambora va urca pe scena Phil X, fostul chitarist al grupului Triumph.

"Sprijinul nostru pentru Richie este neconditionat. El este si va ramane un membru al trupei Bon Jovi. Desi el va fi absent la urmatoarele noastre concerte o perioada de timp, noi suntem nerabdatori sa se insanatoseasca. In acelasi timp, noi ne vom respecta angajamentele fata de fanii nostri si vom continua turneul", arata o declaratie oficiala a celor de la Bon Jovi.

Trupa a mentionat ca nu va mai face declaratii pe aceasta tema pe viitor, din respect pentru Richie Sambora.

Bon Jovi va concerta in America de Nord si in Europa (intre 30 aprilie si 31 iulie). Formatia americana va ajunge si in Romania, pe 10 iulie, in Piata Constitutiei din Capitala.

Alaturi de Richie Sambora (chitara, backing vocals), din trupa mai fac parte Jon Bon Jovi (voce, chitara), Tico Torres (tobe, percutie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) si Hugh McDonald (bas, backing vocals).