Dupa ce a fost declarata sold-out de doua ori, zona Gazon A pentru concertul Shakira din Bucuresti a fost suplimentata cu alte 500 de bilete, informeaza organizatorii. Evenimentul va avea loc pe 7 mai, in Piata Constitutiei, deschiderea fiind asigurata de Smiley si Bosquito.

ShakiraFoto: Gabriela Diaz

Biletele ramase disponibile (cele de la Gazon B - 120 de lei, precum si cele recent suplimentate la Gazon A - 180 de lei) vor putea fi achizitionate de la punctele de vanzare autorizate (reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului si The Ark), precum si de la casa de bilete Biletoo din Unirea Shopping Center (parter, aripa Calarasi) si de la casele de bilete amplasate in Piata Constitutiei, pe fiecare dintre cele doua cai principale de acces (Bd. Libertatii dinspre Calea 13 Septembrie sau Bd. Libertatii dinspre Natiunile Unite).

Shakira se va afla saptamana aceasta pentru a doua oara in Romania si pentru prima data in Capitala.

Accesul se va face incepand cu ora 17:00, pe baza biletului valid, la intrarea principala fiecare spectator urmand a primi o bratara specifica pentru zona in care biletul ofera acces, respectiv golden VIP (prima categorie de pret), cea de a doua categorie - 280 lei sau Gazon A. Atat biletul cat si bratara vor trebui pastrate pe toata durata concertului, ele permitand iesirea si reintrarea in zona de concert. Posesorii de bilete in gazon B nu vor primi bratara decat la iesirea din zona de concert (si doar daca doresc sa reintre in spatiul de eveniment). Deoarece vor exista mai multe puncte de control, spectatorii sunt rugati sa nu deterioreze sau sa-si scoata bratara si sa pastreze asupra lor biletul. ​