​Dupa succesul pe care l-au avut in Franta, formatia Radio Killer a reusit sa urce pe locul 1 in topul Music Week Club din UK, informeaza casa de discuri Roton.

Radio KillerFoto: Ciprian Strugariu

Prin intermediul piesei Lonely Heart, Paul Damixie si Lee Heart au "cucerit" si Marea Britanie, ajungand alaturi de artisti precum Jason DeRulo sau Armin van Buuren. De asemenea, la inceputul lunii iunie, piesa Lonely Heart a intrat in playlistul celui mai important post de radio din Marea Britanie, BBC Radio 1.

Radio Killer (adica Paul Damixie si Lee Heart) este considerata una dintre cele mai cool prezente in zona new wave-ului de club din Europa. Hiturile Lonely Heart si Be Free se numara printre cele mai importante si mai ascultate melodii din Franta.

Music Week Club este unul din cele mai importante clasamente din UK, ce intruneste mai mult de 90 de topuri furnizate de Nielsen, PRS sau Tixdaq & Hitwise, organisme de monitorizare radio si tv.

Detalii despre trupa Radio Killer gasiti aici.

Tot luna aceasta, Alexandra Stan a intrat pe locul intai in topurile din Israel, iar luna trecuta, tanara a devenit cel de-al treilea artist roman care intra in topul Billboard Hot Dance Airplay. Detalii aici.

De asemenea, la inceputul verii, Romania a obtinut majoritatea premiilor de la Balkan Music Award 2011. Detalii aici.

Inca de anul trecut, Romania era numita de presa din vest "noul centru al muzicii dance din Europa". Detalii aici.