Fabulous Baskets a lansat cosurile cadou potrivite atat pentru sarbatorile de iarna cat si pentru un picnic cu prietenii. Cosurile din rachita colorate cu huse Fabulous Baskets in care gasesti tot felul de bunatati poate fi un cadou potrivit pentru cel mai important client sau partener. Aceste cosuri pot fi folosite ulterior la picnic, sau doar pentru decorarea casei.

Cosuri Fabulous BasketsFoto: Fabulous Baskets

Pentru a alege cosul potrivit, rasfoieste catalogul de Craciun Fabulous Baskets, disponibil online, pe fabulousbaskets.ro: http://fabulousbaskets.ro/catalog/Catalog_Craciun_FabulousBaskets_2012.pdf.

„Stim cat de importante sunt darurile pe care le oferi celor din jur si stim, de asemenea, cat de valoros este timpul tau. Ne-am aflat si noi, pe ultima suta de metri, in saptamana din Ajunul Craciunului cautand cadoul potrivit, sofisticat, dar in acelaai timp aproape de natura, pretios dar si accesibil, delicat dar si elegant, cu gusturi simple, traditionale, din casa bunicilor, dar intr-o prezentare deosebita, atragatoare pentru cel mai important client sau partener. Anul acesta iti suntem aproape si te ajutam sa alegi un cadou potrivit pentru sarbatorile de iarna, fie ca este Mos Nicolae, Craciunul sau Anul Nou, ai la indemana o varietate de cosuri speciale, pentru toate gusturile si toate buzunarele. Rasfoieste catalogul nostru si vei gasi cu siguranta un cos care sa fie pe placul tau”, Loredana Luca, Marketing Manager Fabulous Baskets.

Cosurile cadou Fabulous Baskets cotin produse traditionale de cea mai apreciata calitate, cu cele mai bune ingrediente si retete traditionale. Cosurile cadou Fabulous Baskets contin o selectie de cozonaci, dulceturi, zacuscă realizate din legume romanesti, produse culinare desavarsite, vinuri de soi, cu povesti impresionante, decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna, realizate de artisti talentati, lumanari decorative, produse cu multa daruire de mesteri traditionali si felicitari realizate de asemenea manual, acestea vin in completarea cosului cadou cu un mesaj personalizat.

Fiecare coș din rachita este impletit cu multa indemanare si pasiune de mesteri romani, folosind metode speciale. Cosurile sunt disponibile in culoarea lor naturala sau intr-o gama variata de culori vii impreuna cu huse speciale, din materiale alese cu grija, potrivite pentru orice fel de ocazie.

Comenzile se fac atat online, cat si telefonic. Fiecare cos este ambalat individual si este transportat la adresa specificata.

Email: contact[at]fabulousbaskets.ro ; pr[at]fabulousbaskets.ro

Telefon: 0723.335.338; 0720.527.735; 0724.288.869

www.fabulousbaskets.ro

http://www.facebook.com/fabulousbaskets