​Nepalul nu inseamna nici pe departe doar munti impunatori, lacuri ireal colorate sau jungla cu elefanti si rinoceri. Nepalul este fascinant si datorita oamenilor sai, fie ca vorbim despre batrani cu uriase poveri in spate sau despre copii care zambesc desi au o viata plina de lipsuri. Acestia arata ca se poate trai in deplina armonie chiar daca unii sunt budhisti iar altii hindusi. Alaturat gasiti o galerie foto cu oamenii Nepalului, surprinsi in diverse ipostaze.

Foto:

Nepalul, desi are multe zone slab populate, are o populatie de 26 milioane de locuitori la o suprafata mai mica decat Romania. In subcontinentul Indian densitatea populatiei este in general foarte mare, insa putine tari au, pe o suprafata atat de mica, o diversitate atat de mare a habitatelor, de la capitala Kathmandu foarte aglomerata si plina de temple, pana la asezarile pitoresti de la peste 3.500 metri altitudine rasfirate la poalele gigantilor planetei, munti care depasesc 7.000 sau 8.000 de metri altitudine.

In galeria foto atasata acestui articol puteti vedea diferite categorii de oameni ai Nepalului surprinsi in cele mai diverse ipostaze: rugaciune, zambet, suparare sau munca. Nu lipsesc nici cei care poarta in spate lucruri mult mai mari decat ei.