Se apropie Craciunul si odata cu venirea acestuia incep si concertele. de aceea vedetele se pregatesc fiecare cum stiu si cum pot. De exemplu fetele de la Etnic s-au pregatit, nu numai cu melodii noi si colinde, ci si cu remedii naturale pentru orele de dupa concerte.

Deoarece majoritatea firmelor organizeaza petreceri la sfarsitul anului si din experienta acumulata in ani trecuti, fetele se asteapta sa ajunga la patru concerte pe seara, de aceea Roxana se trateaza dupa fiecare concert folosind aromaterapia si hidroterapia.

Cantareta foloseste hidoterapia, dusurile alternative calde si reci, urmate de masaje de relaxare cu ulei de migdale si levantica, care sunt nelipsite dupa o seara plina de concerte, potrivit unui comunicat de presa.

"Fiind mai tot timpul pe drumuri de la un concert la altul, am cautat remedii naturale pe care sa le putem aplica oriunde ne-am afla. Hidroterapia si aromaterapia ni s-au parut cele mai potrivite : imbinam utilul cu placutul, nu dureaza mult si dupa un masaj cu uleiuri esentiale , ma simt ca noua" a declarat artista.