De acord, a vorbi despre whiskey nu va fi niciodată la fel de plăcut ca a bea whiskey, dar tot poate fi un moment agreabil. Gândește-te un pic că ești cu câțiva prieteni vechi, cu câteva degete de single malt fin (și cu alte câteva deja în stomac). N-ar merge un moment poetic despre sursa de delectare? Publicația cu nume parcă predestinat, The Manual, ne oferă o serie de citate aparținând unor oameni celebri.

Cheers!Foto: YouTube

Hunter S. Thompson (fost ziarist american): „Dormi până târziu, distrează-te, fă nebunii, bea whiskey și condu repede pe străzi pustii fără nimic altceva în minte decât dragoste și să nu fii arestat”

Ernest Hemingway: „Nu amâna niciodată să săruți o fată drăguță sau să deschizi o sticlă cu whiskey”

Mark Twain: „Prea mult din orice este rău, dar prea mult whiskey bun este cu greu destul”

Winston Churchill: „Apa nu e bună de băut. Ca s-o faci băubilă, a trebuit să adăugăm whiskey. Cu efort asiduu, am învățat să-mi placă”

Tug McGraw (fost mare jucător american de baseball): „Voi cheltui 90% pentru distracție, femei și whiskey irlandez. Probabil că voi risipi celelelte 10%”

Erol Flynn: „Îmi plac whiskeyul bătrân și femeile tinere”

George Bernard Shaw: „Whiskeyul este o rază de soare lichidă”

William Faulkner: „Experiența mi-a arătat că singurele unelte de care am nevoie în profesie sunt hârtie, tutun, mâncare și puțin whiskey”

Ava Gardner: „Doresc să trăiesc 150 de ani, dar în ziua morții vreau să am o țigară într-o mână și un pahar cu whiskey în cealaltă”