Un bărbat din Tennesse aflat în vacanță cu prietenii în Gatlinburg a alungat un urs din mașina sa, după ce animalul a reușit să intre în automobil și să facă daune semnificative, relatează ABC7 News.

HotNews.roFoto: Hotnews

O înregistrare video, realizată în 10 iulie, îl arată pe Joseph Deel cum deschide ușor portiera mașinii pentru ca ursul să poată ieși și începe să țipe alături de cel puțin un prieten pentru ca animalul să fugă, ceea ce se și întâmplă.

Deel a spus că blănosul s-a întors mai târziu cu un alt urs.

”A încercat să intre în mașină”, a spus Deel. ”M-am întors și am țipat la ursoaică și am aruncat cu chestii spre ea. Cei doi urși apoi au plecat de lângă mașină și s-au dus spre spatele cabanei în care stăteam”.

În timp ce urșii au plecat, daunele produse mașinii au făcut ca ea să se strice în timp ce Deel conducea spre casă, în Johnson City, Tennessee.

”A trebuit să abandonez mașina ", a spus el." A durat două zile ca compania de asigurare să ducă o remorcă pentru a prelua mașina mea. În acest timp, hoții au intrat în mașină printr-o fereastră din spate și mi-au furat convertorul catalitic, bateria și colectorul de evacuare", a adăugat Deel.